Drie extra klaslokalen van het Rockanje Presbyterian Educational Complex in Mamponteng zijn gereed gekomen. Dit is mede mogelijk gemaakt met de hulp van de stichting GNAP. daarnaast willen we ook al onze sponsors bedanken voor hun bijdragen en giften

Update.

De 3 klaslokalen zijn ondertussen naar tevredenheid in gebruik genomen en de klassen zitten direct al helemaal weer vol.

Leerlingen krijgen les in de nieuwe lokalen
De kleintjes willen maar wat graag even op de foto

Omdat er zoveel leerlingen naar de school in Mamponteng willen, is ook al besloten om op de lokalen nog een verdieping te bouwen. Bij de bouw van de klaslokalen is in de constructie al rekening gehouden dat dit ook veilig te realiseren is.

De klaslokalen zijn nu ook netjes geschilderd en de bouw van de eerste verdieping is ondertussen begonnen. We hopen dat deze klassen begin volgend schooljaar gereed zijn, dit hangt natuurlijk ook af van de donaties en sponsoring om het geheel te bekostigen.