In Ghana wordt het het onderwijs door de regering betaald, echter de kinderen moeten zelf voor hun leermiddelen zorgen. Extra voorzieningen, zoals (computer) cursussen, voeding en gezondheidszorg, worden door de school in rekening gebracht. Veel ouders van onze school kunnen dat niet of nauwelijks opbrengen. Soms spaart de hele familie om een kind naar school te laten gaan.

Voor slechts € 10,00 per maand of € 100,00 per jaar, kan men een kind helpen om onbezorgd naar school te gaan. Het krijgt hiervoor de benodigde leermiddelen, een warme maaltijd, geneeskundige hulp en eventueel extra cursussen.

Het schoolfonds wordt beheerd door de Stichting “Old -Tafo “ te Rockanje, in samenwerking met het schoolbestuur en de ouderraad van de Rockanje school in Old Tafo Kumasi. Het geld wordt voor 100% besteedt aan het kind, want onze stichting heeft slechts geringe administratieve of andere kosten. Wij willen voor dit doel geen cent verloren laten gaan. Ook vandaag doen wij weer een beroep op u. Helpt u alstublieft mee om ook de armste kinderen van Old Tafo een betere toekomst te geven! Ieder kind heeft toch recht op onderwijs?

Hoe wordt u sponsor van het Rockanjeschoolfonds?
  • Onderstaand formulier invullen en verzenden.
  • Via de groene doneer knop het bedrag overmaken.
  • Een gift geven mag natuurlijk altijd.


Donateurs worden regelmatig geïnformeerd over de ontwikkelingen op de school via onze nieuwsbrief.