In de polder van Geuzenstad Brielle ligt Tuinderij Vers, een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit tot kant en klare en panklare producten zoals pureersoepen in pot en de gesneden Vers pakketten van ’s lands grootste supermarkt.

Inmiddels werken zo’n 550  enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en uitzendkrachten bij Tuinderij Vers in de dag- én vroege ochtenddienst. Allemaal met één doel voor ogen: voor iedereen gezond eten met meer groenten & fruit gemakkelijk maken!

Steentje bijdragen

Vanaf haar start ruim vijfendertig jaar geleden draagt Tuinderij Vers ook regionaal graag haar steentje bij. Laagdrempelig en via sponsoring zijn wij betrokken bij vele plaatselijke en lokale sociale, culturele of sportactiviteiten. Vanaf augustus 2023 kunnen Tuinderij Vers collega’s elk kwartaal een wisselend goed doel aanbrengen waaraan de opbrengst van het statiegeld op lege blikjes en plastic flesjes uit haar kantine wordt gedoneerd.

Symbolische gift

De medewerkers van Tuinderij Vers zijn enorm trots dat zij op dinsdag 6 februari jl. onderstaande goede doelen een mooie gift hebben kunnen overhandigen.

–        Jaap Varekamp (oprichter van Tuinderij Vers) heeft van Edwin Noordermeer (mede-directeur van Tuinderij Vers) een cheque met een bedrag van € 1.260 in ontvangst genomen voor de Rockanje School in Ghana. Tuinderij Vers draagt de Rockanje School al vele jaren een warm hart toe. Het stemt Jaap gelukkig dat er zoveel geld is opgehaald. Met het geld kunnen tijdens de lunch vanuit de eveneens door ons geschonken Vers keuken (warme) maaltijden aan alle kinderen op de school worden verzorgd.

–        Martine van Toledo, Voorzitter en PR-coördinator en Francis Villeng, Penningmeester van Stichting Fietsmaatjes Voorne aan Zee, hebben op initiatief van Noël Wijn, Teamleider Productieplanning bij Tuinderij Vers, een bedrag van € 1.121 ontvangen. Beide dames zijn enorm verrast door en ongelofelijk dankbaar voor het ingezamelde bedrag. Het bedrag zal worden gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe duo fiets (de vierde alweer☺) voor de regio Brielle en omstreken.