HomeNieuwsSchoolSchoolfondsArchiefGalerieEnglishSponsor login

Technisch centrum

Het gebouw op de begane grond bestaat uit drie lokalen. Twee grote lokalen, als werkplaats voor hout, metaal en elektro en een kleiner lokaal als naaiatelier. Naast ieder lokaal is een kantoorruimte voor de leerkracht. Verder zijn er nog twee magazijnen c.q. opslagplaatsen, twee toiletten een doucheruimte daarnaast de schoolkliniek.

.

Op de eerste verdieping kan men het computer centrum vinden waar 2 lokalen met computers staan met een breedband internet aansluiting. Aan het computercentrum worden strengere eisen gesteld voor wat betreft stroomvoorziening, en zijn de ruimtes climate controlled. Dit vooral om de levensduur van de computer apparatuur te verlengen. ook hier is de school bibliotheek met veel boeken te vinden en heet "Boston Latin Library" vanwege de grote zending boeken van de gelijknamige school in Boston USA.

.

.

Omdat ook inwoners van de plaats Oostvoorne veel hebben bijgedragen aan de bouw van de Rockanje school en het technisch jeugdcentrum, heeft de Stichting samen met het schoolbestuur van de Rockanje school in Old Tafo besloten, dit gebouw naar deze plaats te vernoemen en heet nu voortaan "oostvoorne Presbyterian Youth Technical Resource Centre"