HomeNieuwsSchoolSchoolfondsArchiefGalerieEnglishSponsor login

Schoolfonds

In Ghana wordt het het onderwijs door de regering betaald, echter de kinderen moeten zelf voor hun leermiddelen zorgen. Extra voorzieningen, zoals (computer) cursussen, voeding en gezondheidszorg, worden door de school in rekening gebracht. Veel ouders in de wijk Old Tafo kunnen dat niet of nauwelijks opbrengen. Soms spaart de hele familie om een kind naar school te laten gaan.

Voor slechts € 5,00 permaand of € 55,00 per jaar, kan men een kind helpen om onbezorgd naar school te gaan. Het krijgt hiervoor de benodigde leermiddelen, een warme maaltijd, geneeskundige hulp en eventueel extra cursussen.

Het schoolfonds wordt beheerd door de Stichting “Old -Tafo “ te Rockanje, in samenwerking met het schoolbestuur en de ouderraad van de Rockanje school in Old Tafo Kumasi. Het geld wordt voor 100% besteedt aan het kind, want onze stichting heeft slechts geringe administratieve of andere kosten. Wij willen voor dit doel geen cent verloren laten gaan. Ook vandaag doen wij weer een beroep op u. Helpt u alstublieft mee om ook de armste kinderen van Old Tafo een betere toekomst te geven! Ieder kind heeft toch recht op onderwijs?

Hoe wordt u sponsor van het Rockanjeschoolfonds ?
U kunt zich telefonisch aanmelden als sponsor op Tel no. 0181-483301, 0181-403700 of 0181-401864
U kunt ook het onderstaand formulier invullen en verzenden. Ook uw gift is van harte welkom, en wanneer u liever anoniem blijft, kunt u uw bijdrage ook rechtstreeks storten op onze bankrekening onder aan deze pagina vermeld.
Donateurs worden regelmatig geïnformeerd over de ontwikkelingen op de school via onze nieuwsbrief.

Vul onderstaand formulier in en u krijgt zo spoedig mogelijk alle informatie toegestuurd.

Naam *
Adres *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Plaats hier uw bericht
 
Security code
Herhaal security code *

Of stuur uw vraag naar: info@rockanjeschool.com

Uw gift overmakingen kan ook geschieden onder vermelding van “Giften Old Tafo” op rekening nummer NL47 RABO 0355 7500 07 van de Rabobank in Rockanje.
Voor meer inlichtingen kunt u ook bellen met Dhr J. Varekamp Tel: 0181-483301 of Dhr. F. Engels tel: 0612578134

Schoolfonds

Studiefonds Sponsor nieuws

Zoeken