HomeNieuwsSchoolSchoolfondsArchiefGalerieEnglishSponsor login

Bos en burchtfair 2015

Zaterdag 30 mei 2015 Bos- en Burchtfair in Oostvoorne

Het was een dag met een gouden randje, een dag om in te lijsten. S'morgens met het opbouwen van de kramen zag het er donker uit, wat de lucht betrof.

Om ons heen waren er stortbuien en zelfs hagel werd gemeld. We hebben niets van dat alles gehad. Het was perfect weer voor ons en voor de verkoop.

Om 10.00 uur stonden we helemaal gesteld met twee prachtige kramen. Wat een mooie producten hadden we en wat een kleurrijk geheel. Het was een plaatje. De verkoop startte direct goed, al vanaf het begin, maar ook smiddags. Andere jaren was het dan wel eens even rustig. Maar dit keer niet. Er waren zelfs klanten die voor de tweede keer terug kwamen.

Om 16.30 uur waren we helemaal los. Heel veel complimenten gekregen over de lekkere producten. Mensen gaan er rekening mee houden om op deze dag onze kramen te komen bezoeken. De opbrengst was er ook naar. Weer meer dan vorig jaar. € 5327,50 !!!!!

Onze hartelijke dank voor al de mooie producten die we gekregen hebben, maar ook voor alle mensen die ons geholpen hebben met de verkoop ervan. We kunnen niet zonder hen en het was echt een feest om dit met elkaar te doen.
Namens de stichting Old Tafo van de Rockanjeschool in Kumasi/ Ghana nogmaals dank en hopelijk tot volgend jaar, zaterdag 28 mei.

Namens familie Varekamp en de familie Molenaar.